ВАТ "Укртелеком" - Нарушение прав потребителей

2

Я, Микитин Н.Б. від імені моєї мами -- Кульба Т.В., так як вона євласником квартири і на неї є оформлені договора на телефонний та інтернет зв'язок, написала заяву 28.02.2011р. про неправомірні дії майстра, який підключав інтернет 03.02.2011р., він підключив провід не ввів логін пароль, через що був відсутній інтернет, взяв з моєї мами 30грн. за 1, 5м кабелю, не дав чек за ці кошти. Інтернет був під'єднаний самостійно за допомогою гарячої лінії 03.03.2011р. Коли я звернулась в віділ техобслуговування по телефону мені відповіли, що ніяких справ зі мною не мають. тоді я пішла на Японську і написала заяву описавши дії робітників "Укртелекому". 16.03.2011р. прийшов рахунок за телефонний зв'язок, а разом з ним рахунок за майстра, який не підключив інтернету, взяв кошти з моєї мами за 1, 5м кабелю в розмірі 30грн. та за інтернет, який був відсутній протягом місяця. 17.03.2011 я написала скаргу повторно від свого імені так як теж проживаю за цією адресою, прийшла на Японську 9 у відділ скарг, зайшла до кабінету розповіла працівникам про свою проблему, а вони мене відіслали на 4 поверх до начальника, знаючи про те, що начальник відсутній. Коли я повернулась вони взяли мою скаргу і сказали, що я можу пе6редзвонити після обіду і вони повідомлять мені номер під яким буде моя скарга. Коли я передзвонила номеру скарги мені не подали, а сказали що ми обманюємо. Що ми не компетентні в цих питаннях. Коли підключали інтернет я була відсутня. Я їм про це сказала, що як би я була того не було б. А вони меніпочали тим докоряти -- де я була і чому не була в той час на місці. Коли я звернулась до працівниці, з якою розмовляла по телефону, щоб повідомила мені своє прізвище, вона відповіла: " жодних інформацій і дискусій по телефону вони не проводять"

Японская 9

Комментарии

Заступнику директора з технічних питань
Суслову Олександру Миколайовичу та Заступник директора з питань праці та персоналу
Тонконоженко Світлані Григорівні прошу Вас, прийняти заходи до дирекції та адміністрації Миколаївської філії ПАТ "Укртелеком" які не виконують умов контракту, та порушують основні умови а саме: згідно пункту 2.1. Укртелеком зобов’язаний:
2.1.1. Надати Абоненту Послуги згідно з конфігурацією, обраною Абонентом. Забезпечити Абоненту швидкість доступу відповідно до обраного тарифного плану.
2.1.2. За замовленням Абонента надати одну постійну ІР-адресу зі свого провайдерського блока на платній основі та інші додаткові послуги Інтернет.
2.1.3. Виділити Абоненту відповідні параметри авторизації (логін, пароль тощо) та мережеві реквізити, за якими ідентифікуються, активізуються Послуги та ведеться облік обсягу наданих йому Послуг.
2.2. Укртелеком має право:
2.2.1. У разі неможливості забезпечити Послуги із замовленими параметрами надати Послуги з максимально можливими параметрами з використанням відповідного тарифного плану.
2.2.2. За замовленням Абонента надати у тимчасове платне користування кінцеве обладнання (за наявності цього обладнання для передавання у тимчасове платне користування). Обладнання передається Абоненту з підписанням акта передавання-приймання, де вказується його повна специфікація, перелік обладнання (модем, сплітер, блок живлення, телефонний кабель, Ethernet кабель тощо), балансова вартість та технічний стан.
2.2.3. Припинити надання Послуг за цією Угодою у разі наявності заборгованості Абонента за інші телекомунікаційні послуги, що надаються Абоненту Укртелекомом (з використанням абонентської лінії телефонного зв’язку), 4.3. Укртелеком несе відповідальність за сумісність роботи з телекомунікаційною мережею кінцевого обладнання, наданого Абоненту в тимчасове платне користування.
В зв'язку з тим що мною було направлено звернення до Укртелеком з проханням підключити телефонну лінію та інтернет однак дане звернення розглядалося на протязі 3-три місяці про що я неодноразово скаржилася на лінію та писала скарги в книгу скарг та пропозицій в відділенні на вул. Радянській в м. Миколаєві, однак мене запевняли що скаржитися не потрібно дане питання буде вирішено.
Але питання підключення абонента до існуючи лінії вирішувалося на протязі 3 місяців, що легко перевірити, таким чином ПАТ "Укртелеком" не отримував потенційні гроші до свого подальшого розвитку та надання якісних послуг, так як особовий склад підпорядкованих Вам підрозділів ставився байдуже та не відповідально до своїх службових обов'язків. Однак хочу Вас повідомити що це був лише початок невиконання ними службових обов'язків, так після підключення лінії телефону та інтернету вже через 4-чотири дні виникли несправності на лінії та не працював інтернет, але дане звернення було проігнороване і Я не отримувала інтернет послуг на протязі 25 днів, майже місяця, але грошові кошти за надання послуг сплачувала сумлінно. Після чого до мене за адресою: м. Миколаїв, вул. Литовченко, 184 приїхали ремонтники, але вони навіть не зайшли до будинку і не перевірили обладнання з вулиці поштовхали повода сказали, що зараз буде працювати і поїхали, цього ремонту чекала 25 днів. Але перебої на лінії тривали на протязі 6 місяців інтернет працював 2-3 дні потім не працював 1-2 дні про що також інформувала Укртелеком. Так зважаючи на байдуже ставлення до роботи 28.08.2015 року Я звернулася до гарячої лінії ПАТ "Укртелеком" з проханням записати звернення скаргу адресовану до керівництва Миколаївської філії, так як в мене не працював інтернет, а ремонтувати його на протязі 6 місяців ніхто не спішив, в зв'язку з чим порушувалися умови контракту. 31.08.2015 року мені зателефонували на мобільний телефон та сказали вимкнути модем зачекати 5 хвилин і ввімкнути. Після передзвонили за 10 хвилин і сказали, що вони все відремонтували і тепер інтернет буде працювати без збоїв і на замовленій швидкості на якій він взагалі не працював і дня, також додали щоб Я більше не скаржилася. Таким чином виходить, що працівники Укртелеком вирішили питання поломки яка існувала з моменту підключення, а це більше 9 дев'яти місяців за 10 хвилин в телефонному режимі, на місце взагалі ніхто не виїздив ні до цього ні після цього. Але хочу Вас повідомити, що дану несправність усунено не було і інтернет працює зі збоями в мережі чи взагалі не працює. В зв'язку з вище викладеним сподіваючись на Ваше сумлінне ставлення до роботи прошу Вас адекватно відреагувати на скаргу та нарешті якісно надавати послуги інтернету згідно підписаної з Вами угоди.

Добрый вечер уважаемый Укртелеком. Не знаю как выйти на ваше руководство, потому что то что творится с кампанией, создается впечатление что ее просто уничтожают. Не буду описывать всю двухгодичную историю, обращу ваше внимание только на две, которые произошли у моих знакомых с интернетом и моим домашним телефоном. У вас в кампании все хорошо пока все работает, но как только что то случается все просто удует всю историю кампании Укртелеком. Устранить как оказывается поломку сразу просто невозможно, необходимо ждать месяцами. И поломки как диагноз у некомпетентного врача диагноз один на все случаи жизни — серьезная помомка обрыв линии, сроки постоянно переносятся, операторы ничего не знают, письменные ответы одни и те же как под копирку, мастера не дождешься, решить вопрос не у кого только «наберитесь терпения и ждите». Ждал бы, да ждать можно до бесконечности. Интернет ремонтировали полтора месяца, лапшу вешали «у вас очень серьезная поломка, обрыв на линии», как оказалось при смене роутера надо было просто поменять настройки. 14.06.18 у меня замолчал домашний телефон, диагноз тот же «серьезная поломка, обрыв на линии», «ведутся ремонтные работы». За неделю мастера на участке и духу не было.Решить вопрос НЕ ВОЗМОЖНО, дать ответ на вопрос -какие именно ведутся работы по ремонту- НИКТО НИЧЕГО НЕ ЗНАЕТ, и узнать не возможно. Дело не в том что это все долго делается, дело в отношении к абонентам. Ни одна кампания (интернет, мобильная связь), не позволяет себе такого отношения к абонентам. Поломки бывают разные и сроки устранения также. Но показатель отношения к клиентам не отмазки и не стандартные отписки - "наберитесь терпения", а истинное положение вещей. Если в г. Ирпень не кому работать и по этой причине надо ждать неизвестно сколько, то так и надо говорить, а не ставить один диагноз на все случаи и вешать людям лапшу считая что абонент ЛОХ. Очень жаль и печально что такая мощнейшая кампания с замечательной историей и занимающая высокое место в мире телефонии и интернета катится в пропасть и уничтожается. С уважением к вам ваш абонент Анатолий Николаевич.

Проверьте корректность заполняемых полей!
Вы можете добавить свой комментарий к этой жалобе. Пожалуйста, Проверьте
правописание перед публикацией комментария !